ÅRSMØTE & FAGLIG PÅFYLL FOR MEDLEMMER

Årsmøtet for 2023 ble avholdt 2. mars på Fredriksborg. Tema for årsmøte var coachingstandarder i Norge.

Årsmøtene blir avholdt etter innkalling og dagsorden. Årsmøtene inneholder ofte faglige innslag og faglig påfyll for medlemmene.

Fagtema for årsmøte 2019 var markedsføring og kvalitetssikring av profesjonelle coachingtjenester ved fagutvalget i NFCN.

Fagtema for årsmøte 2018 var forskning på NLP & Coaching - kunnskapsbasert og erfaringsbasert praksis med Melinda Merunada, NLP Master Trainer.

Fagtema for årsmøte 2017 var NLP fra et nevrovitenskapelig perspektiv med professor Patricia Riddell. Riddell ga oss informasjon om hvordan vi kan arbeide med NLP og coaching ut fra et nevrovitenskapelig synspunkt, og hvordan NLP kan knyttes nærmere opp til vitenskap.

Fagtemaet for årsmøte 2016 var "Mindfulness og Coaching" med NLP Master Trainer Gillian Godtfredsen

Fagtemaet for årsmøtet 2015 var "Making & Breaking Habits" med Professor i Applied Neuroscience Patricia Riddell PhD, Head of Psychology Department ved Reading University i Storbritannia.

Fagtema for årsmøte 2014 var "Helsepsykologi" med Melinda, NLP Master Trainer, Master i Folkehelse, Master i Voksenpedagogikk og autorisert fysioterapeut.

Fagtemaet for årsmøte 2013 var "Positiv Psykologi" med Psykolog Toby Mbamalu, spesialist ved Akershus Universitsetssykehus

Fagtemaet for årsmøte 2012 var "NLP arbeid med barn" med NFCN styremedlemmer

Fagtemaet for årsmøte 2011 var "Coaching i Næringslivet" ved styret og fagutvalget i NFCN.

Fagtemaet for årsmøte 2010 var "Helsecoaching - et fremtidens yrke" ved styret i NFCN.